top of page

Zimske počitnice

smucar.png

Zimski program

77_RmxldDIzX25ld3llYXJfMigxKS0zNQ.jpg

Med počitnicami lahko otroci starejši od 5 let z nami aktivno preživijo prosti čas in se obenem še naučijo smučati. Tečajniki so razdeljeni v manjše skupine glede na starost in predznanje, seveda tudi v skladu z navodili NIJZ.

Z izkušenimi učitelji bodo spoznavali osnove smučanja na varen in igriv način. Začeli bomo s spoznavanjem in prilagajanjem na opremo, igrami na snegu, drsenje po eni smučki, hoja v hrib in zaustavljanje; drsenje po hribu, zavijanje in uporaba žičnice. Tisti, ki so z osnovami že seznanjeni se bodo učili pravilne smučarske tehnike in zanimive vaje, ki k temu pripomorejo – osnovno vijuganje, vijuganje v ožjem in širšem hodniku, uporaba palic, sprememba ritma smučanja, smučanje v celcu in snežnem parku.

V ceno je vključen tečaj, diploma in medalja. Tečajniki se pred pričetkom in zaključkom zberejo na zbornem mestu Alpske šole (vrh smučišča Uniorček), tam pa jih po koncu tečaja starši tudi prevzamete.

Plačilo tečaja se izvede po prejetem računa, ki ga pošljemo po emailu. Preverite cene paketov in se prijavite.

Tečaj poteka vsak dan 9.00 do 15.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo. Na Roglo je organiziran avtobusni prevoz iz Celja in Zreč (po potrebi ustavi tudi v drugih krajih na poti!).

Število tečajnikov je omejeno.

ZIMSKE POČITNICE - SMUČANJE

smucar.png

CENIK

POČITNICE NA SNEGU

✅ 5x tečaj od 9.00 do 15.00 – z odmorom za malico​
✅ 5x organiziran prevoz izpred dvorane Zlatorog v Celju ob 7.30 in Zrečah 8.00
✅ Kosilo s čajem na toplem ( hotel Planja )
✅ Smučarski festival Alpske šole ob zaključku sezone
✅ Medalja
✅ Diploma

Ni trenutnih tečajev

Paket: 5dni

Dnevna smučarske vozovnica všteta v ceno!

Trenutno ni aktualnih tečajev!

Zakaj smučamo od 9h - 15h ?

Želimo, da postanejo otroci samostojni smučarji in na začetku posvetimo nekaj časa tudi spoznavanju opreme in samostojnem oblačenju in zapiranju smučarskih čevljev. V času med kosilom se otroci spočijejo in dobro okrepčajo za nadaljnje smučanje. V popoldanskem času se smučišče že malo izprazni, s tem tudi čakalne vrste na žičnicah in proge so samo za nas. Celodnevno smučarsko karto pa dodobra izkoristimo.

Kaj potrebujejo otroci s sabo?

  • Smuči,

  • palice,

  • smučarske čevlje,

  • čelado,

  • očala

  • smučarske rokavice.

V nahrbtniku lahko imajo dodatne smučarske nogavice in prigrizek za po smučanju.

Kje imajo otroci kosilo in kakšna je hrana?

Otroci dobijo kosilo v restavraciji hotela Planja. Hrana je raznolika, delno se upošteva želje otrok. V kolikor imajo otroci kakšne alergije je potrebno vnaprej sporočiti in se dogovorimo s kuhinjo za poseben obrok.

Ali otrok potrebnuje smučarsko karto?

Ne, otrok ne potrebuje svoje karte. Karta je že všteta v ceno paketa.

Koliko otrok smuča v eni skupini?

Otroci so razdeljeni v skupine glede na starost in predznanje. Z enim učiteljem po navadi smuča okoli 6 otrok.

Kako je v primeru slabega vremena?

V Alpski šoli vsakodnevno spremljamo spremembe vremena in razmere na smučišču. V primeru slabega vremena ocenimo stanje na smučišču in se odločimo o izpeljavi tečaja ter do primerne ure obvestimo starše. Vsa pomembna obvestila bodo vidno objavljena na naši spletni strani pravi čas!

POGOSTA VPRAŠANJA

bordarka in smucar.png
bottom of page