top of page
gora.png

O nas

Dobrodošli na spletni strani Alpske šole Rogla - največje šole smučanja v Sloveniji!

Z našo strastjo do smučanja in snežnih radosti smo postali vodilna šola smučanja v Sloveniji. S ponosom predstavljamo več kot 35 licenciranih učiteljev in trenerjev smučanja. Ne glede na vašo starost ali izkušnje, vam nudimo izjemno priložnost, da izpopolnite svoje smučarske spretnosti.

1. **Tečaji smučanja in bordanja:** Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen smučar, pri nas boste našli tečaj, ki ustreza vašim potrebam. Ponujamo tečaje za vse starostne skupine, od najmlajših do najstnikov in odraslih.

2. **Individualno ali v skupini:** Pri nas lahko izberete med učenjem v skupini, kjer se učenje prepleta z druženjem, ali pa se odločite za individualne ure, kjer se boste osredotočili na svoje potrebe in napredovanje.

3. **Športna abeceda za najmlajše:** Za otroke od treh let dalje ponujamo poseben program "športna abeceda", kjer se skozi igro učijo osnov gibanja in spoznavanja svojega telesa.

4. **Smučarska akademija:** Naša smučarska akademija je edinstvena in celoletna priložnost za otroke vseh starosti. Zimski program vključuje učenje strategij smučanja, spomladanski program pa otroke popelje na morje in v Gardaland. Poletni program pa omogoča pridobivanje kondicije skozi različne športe.

5. **Servis in izposoja opreme:** Za vse ljubitelje smučanja imamo tudi svoj servis za smuči in možnost izposoje opreme. Tako lahko brezskrbno uživate v zimskih radostih, ne da bi se obremenjevali s tehničnimi podrobnostmi.

Pridružite se nam in skupaj bomo odkrivali čarobni svet smučarskih doživetij na Rogli!

Kje se nahajamo?

Kontakt

Damjan Prosenak / Vodja Alpske šole

Matej Vidmar / Pomočnik Vodje Alpske šole

Aleška Brumec / Vodja športne abecede

Nejc Cilenšek / Vodja tekmovalne smučarije

bottom of page