top of page

Alpska šola.com

Welcome

MIGAJ Z NAMI / ZMAGUJ ZASE

Alpska šola.com je šola z dolgoletno tradicijo na področju učenja smučanja, boardanja in tekmovalnega smučanja in servisiranja smuči. V zadnjih letih smo aktivnosti razširili tudi izven belih poljan: Alpski šolarji z nami plavajo, rolajo, kolesarijo, planinarijo. V vrtcih in šolah pa smo znani predvsem po našem pestrem programu Športna abeceda.

Odlikuje nas več kot 15 let izkušenj pedagoškega športnega dela. Svoje otroke nam je do sedaj zaupalo že več kot 10.000 staršev. V naši ekipi je več kot 30 usposobljenih učiteljev smučanja in boardanja. Promoviramo pozitiven odnos do snežnih športov in športa nasploh. Otroke vzgajamo v samostojne in odgovorne smučarje, ki se vzorno vedejo na smučišču. Verjamemo v red in disciplino in varnost vselej dajemo na prvo mesto. Vseeno pa je učenje z nami sila zabavno in otroci se s starši vselej radi vračajo med nas.

AKTUALNI TEČAJI

Plavalni Tečaj
( vrtec Slo. Konjice )

Prijavnica za tečaj plavanja za otroke vrtca Slovenske Konjice.

Screenshot-2022-03-29-at-10.10.37-300x128.png

Plavalni Tečaj

Paket: 5dni (10 šolskih ur )

120€

Cena je z DDV

za otroke ( do 10let )

15.000+

Zadovoljnih otrok, ki so svoje prve korake naredili v Alpski šoli.

35+

Strokovno izobraženih učiteljev in trenerjev smučanja.

6.570+

Dni obstoja Alpske šole.

10+

Različnih aktivnosti v Alpski šoli.

SOCIALNA OMREŽJA / NOVICE

Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu ter se pridružite avanturi na belih strminah! 🏂⛷️ Z največjo šolo smučanja v Sloveniji vam prinašamo sveže novice, smučarske nasvete, čudovite trenutke naših tečajnikov in še veliko več. Bodite del naše skupnosti in delite svoje smučarske dogodivščine z nami! ❄️🏔️

Facebook

Instagram

Bodi prvi, ki bo obveščen in se prijavi na e-novice

Uspešno ste se prijavili na e-novice. HVALA

NAŠI ZVESTI SPONZORJI

Screenshot 2024-01-29 at 09.21.40.png
bottom of page